Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Εν Ολιγης Περι Χωρισμου...

Κακα τα ψέματα δεν ειναι ευκολη υποθεση, και γινεται ακόμα δυσκολοτερη αν υπαρχουν αναμεσα ωραιες στιγμες και εντονα συναισθηματα αλλα ολα τα καλα ερχεται καποια στιγμη που τελειώνουν.

Αυτη τη στιγμη που γραφω αυτη την αναρτηση δεν ειμαι 100% "χωρισμενος". Ειμαι σε εκεινο το ηλιθιο μεταβατικο σταδιο που "το συζηταμε" και ειμαστε "σε καλο δρομο". Σκατα λεω εγω. Το γυαλι ραγισε, και δεν ειναι παρμπριζ να το παμε στην CARGLASS να μας το φτιαξει...

Οι λογοι που με οδηγησαν στο να ληξω (ή καλυτερα να αρχισω τη διαδικασια ληξης) αυτη τη σχεση ειναι οτι τον τελευταιο καιρο δεν ενιωθα ανταποκριση σε ολα αυτα που ενιωθα, μια επιβεβαιωση του τυπου "και γω σ'αγαπω ρε μαλακα". Αν και με δυο κουβεντες μπορεις να με κανεις να λιωσω σαν κερι στη φωτια, στην προκειμενη περιπτωση δεν ηταν το θεμα τα λογια. Αλλα να με κανει να τα νιωσω. Αν και ειμαι λιγο αναισθητος γενικα απο τοτε που μπηκα σ'αυτη τη σχεση αναθεωρησα πολλα πραγματα χωρις να μου το επιβαλλει κανεις, εγω το λεω εξελιξη, αλλοι μπορει να το πουν αναγκη. Παντως αυτο που αλλαξε πολυ σε μενα ηταν, εκει που δεν "εδινα" απολυτως τιποτα, αρχισα να δινω τα παντα. Ε και καποια στιγμη επρεπε να δω καποια ανταποκριση.

Πριν χωρισουμε μου ειχε πει πως ολον αυτο τον καιρο με εχει μαθει με εχει καταλαβει κλπ κλπ... Ακομα και μετα απο τον "χωρισμο" που του ειπα πολλα πραγματα εξω απτα δοντια που δεν ειχε καταλαβει για μενα, πως λειτουργω αλλα και πως αισθανομαι, ακομη συμπεριφερερεται οπως πριν. Και θετω το ερωτημα: Γιατι να συνεχιζεις να εισαι με καποιον που σε εχασε, δηλωνει ανοιχτα πως σε λατρευει, χωρις εσενα δεν μπορει αλλα δεν κανει τιποτα για να σε κερδισει παλι? Ε?
Μιλώντας για μενα θα πω, πως αν με αφηνε καποιος που αγαπουσα πολυ επειδη πιστευε πως δεν τον αγαπω (και ειχε αδικο σ'άυτο) θα εκανα τα παντα για να το δει, και αν εβλεπα πως δεν το βλεπει με τιποτα θα αποχωρουσα σαν κυριος απο μονος μου. Θα προσπαθουσα, θα το δουλευα, πως το λενε?
Τεσπα πολυ το κουραζω και μαλλον το κουραζω αδικα... Το τελος ειναι πολυ κοντα. Το μονο καλο ειναι πως τα εχω ψιλοβρει με τον εαυτο μου και ειμαι καλα, δηλαδη σχετικα καλα :)



(Οριστε και ενα τραγουδακι για την περισταση :))

ΥΓ. Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση :)

11 σχόλια:

  1. Απο το τραγούδι έχεις δρόμο ακόμα!!!!
    Αλλά και αυτός για να τον περπατήσεις είναι!!!
    Αν είναι να τελειώσει κάτι καλύτερα να τελειώσει και να μη πολυσυζητάτε για το τέλος!
    Εσύ κοίταξε να είσαι καλά με εσένα και με τον ευατό σου και το μέλλον είναι μπροστά!
    Την Καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυσκολοι οι αποχαιρετισμοι αλλα ξερεις κατι οτι και να λεμε οτι και να κανουμε , οσο και να μας βρισει ο αλλος εξω απο τα δοντια μετρα παντα αυτο που καιει μεσα στη καρδια
    ακου την καρδια αυτη θα σου πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σου πω, εδω καλα-καλα δεν ξερω σε μενα τι να πω...
    Εχω ψιλοκουραστει με το θεμα, αφηνω λιγο να περασει ο χρονος μπας και αλλαξει τιποτα διοτι ειμαι "πολυ απολυτος" οπως λενε και βλεπουμε...
    Οσον αφορα το τραγουδι θα διαφωνησουμε, νομιζω οτι ειμαι μεσα:
    "Σ΄ευχαριστώ για όσο απ΄το φιλί σου
    σ΄ευχαριστώ για όσο απ΄το κορμί σου
    το λίγο αυτό για μένα ήταν αρκετό"
    ΗΤΑΝ αρκετο, πλεον δεν ειναι...
    τεσπα Καλο σου απογευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασωτε!!! Παλι με εφτιαξες με τα τραγουδακια σου και δεν προλαβα και να σχολιασω :Ρ
    Η καρδια μου Ασωτε μου λεει να πω αντιο για να μην πληγωθει πιο πολυ αργοτερα. Αγαπη εχει να δωσει πααααρα πολυ ακομα γιατι δυστυχως ή ευτυχως οι μηχανες της ειναι καινουργιες και αχρησημοποιητες(οχι λογω ηλικιας τοσο). Αλλα και επειδη ειναι καινουργιες δεν σημαινει πως θα πρεπει να τις υπερλειτουργουμε χωρις λιγη συντηρηση...(το γυρισα πολυ στο μηχανικο και δεν το χω...γαμησε τα :Ρ)
    Πραγματικα οπως ειπα και πιο πανω εχω ψιλοκουραστει... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλενάς μου... Κάνε ότι πρόκειται να κάνει εσένα ευτυχισμένο. Μη κοιτάς το σωστό ή το λάθος. Κράτα ότι σε γεμίζει και πέτα ότι σε αδειάζει... Και αν το λάθος σε γεμίζει κάντο... εγώ μαζί σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομίζω πως ορισμένοι άνθρωποι πρέπει να ταρακουνηθούν πολύ για να συνέλθουν και να πάρουν τα πράγματα στα σοβαρά.
    άρα κατ' εμέ και αφού βλέπω πως το αντέχεις.. καλά κάνεις και έχεις μπει σε αυτή τη διαδικασία. σε κακό δεν θα σου βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @^elfakos^
    Κοιτα, ευτυχισμενος-δυστυχισμενος δεν ξερω αν ειμαι, ειμαι σε μια πολυ ουδετερη φαση και δεν ειναι κακο αυτο, νομιζω. Βλεποντας και κανοντας...

    @kat.
    Μπααα απ'οτι βλεπω και σεισμο 20 ριχτερ να κανω (που λεει ο λογος) δυσκολα τα πραγματα, και δεν ειναι οτι ειμαι αρνητικος, απλα φαινεται το πραγμα. Γενικα ναι αντεχω, και οσο αντεχω κανω. Το θεμα ειναι ποτε θα το βαρεθω και θα το αφησω. Παντως οταν τελειωσει, θα ειμαι ησυχος με τον εαυτο και τη συνειδηση μου πως προσπαθησα και ευκαιριες εδωσα :) Σ'ευχαριστω για το χρονο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγάπη τι να σου πω...
    I was there almost a year ago... και όχι στην θέση του να πάρω την απόφαση.. αλλά στηθέση του ν ακούσω την απόφαση... Η θέση σου βέβαια πιστεύω ότι είναι πιο δύσκολη, γιατί εξακολουθείς να τον αγαπάς και να τον θες... Εγώ είμαι μαζί σου ότι και αν αποφασίσεις... ακόμα και λάθος να κάνεις εμεις εδώ θα είμαστε να σε στηρίζουμε και το ξέρεις καλά... Εξάλλου μαθαίνουμε από τα λάθη μας... και μια ζωή χωρίς λάθη είναι τόσο βαρετή!!!!
    We love you and we'll be there for you!!!
    Το τραγουδάκι respect!
    [είναι που έχω γίνει και του ποιοτίκου!!! :P]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ξερω οτι ειστε διπλα μου βρε, μεταφορικα κυριως...:Ρ
    Οτι ειναι να γινει θα γινει, κι αν δεν γινει δεν εγινε..(πρεπει επιτελους να πεταξω αυτο το μικρο ηλιθιο ημερολογιο με ατακες διοτι με χαλαει μαλλον :Ρ)
    Οσο για το τραγουδι, την αλλη φορα μπορει να βαλω και Μποφιλιου, ετσι για σενα και μονο....αλλα να βρω ενα να μου κολαει καλα :) Φιλακια Κατσικακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις σου έχω έτοιμες 2 επιλογές

    1.http://www.youtube.com/watch?v=zbcLr6mqIVI&feature=related

    2.http://www.youtube.com/watch?v=eTiUhQiFUcY&feature=related

    Enjoy...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τα λαθη και οι χωρισμοι ειναι ενα σταδιο που πρεπει να το περασεις , να μαθεις , αν δεν δοκιμασεις πως μπορεις να εχεις γνωμη ?
    ζησε τη ζωη σου οπως θες , να εισαι ο κυριος του εαυτου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή