Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Επικαιρότητα!

Αγαπητοι μας Bloggers καλησπέρα σας.
Ξεκιναμε ευθυς αμεσως με τις χτεσινες ειδησεις και καποια νεα τις τελευταιας στιγμης.
Ομαλα κυλισε το απόγευμα της Παρασκευης για τον Ελφακο στην Συμπρωτεύουσα. Συμφωνα με πηγες απολαυσε τον καφε του σε νεο μαγαζι της Βαλαωριτου και μετα συνεχισε κανοντας βολτες στους δρομους τις πόλης. Φημες λενε τοι την προσοχή του τραβηξε ενας νεαρους τουριστας. Επισης πιθανολογειται συληψη του ελφακου αλλα και του GemminiCious στο αστυνομικο τμημα Λευκου Πυργου για σεξουαλικη παρενοχληση και παρακολούθηση, η ειδηση αυτη ομως δεν εχει διασταυρωθει. Κατα το βραδακι εθεάθη να κατευαινει απο πολυτελες αυτοκίνητο και να μπαινει απο την πισσω πόρτα σε γνωστα Πουστραδικα της Πολης. Δυστυχως οι δημοσιογραφοι μας δεν καταφεραν να αποσπασουν φωτογραφικο υλικο. Παντως το μονο σιγουρο ειναι πως περασε καλα διοτι στισ 7.00πμ εθεαθη σε γνωστο παλι μπουγατσατζιδικο της Πόλης. Αυτη τη φορα δεν υπηρχαν τεκνα αλλα οπως μας ενημερωνουν απτο κοντρολ υπηρξε μια διαμαχη αναμεσα σε ενα μουντζο και τον GemminiCious για το ποιος θα παρει το τελευταιο κομματι μπουγατσας με τυρι. Τελικα το πηρε ο GemminiCious κατοπην διαπληκτισμου με τον εν λογω μουντζο.

Στις Διεθνης εξελιξεις τωρα. Η φιλη Katsiki σημερα το βραδυ επροκειτο να βρεθει με τον γκομενο μετα απο πολλες μερες.. Συμφωνα με φημες το ζευγος δεν περναει και την καλυτερη φαση του καθως το Katsiki δεχεται πιεσεις απτον Tom Ford να γινει η επομενη μουσσα του καθως και διαδοχος της αυτοκρατοριας του.

Και μια ειδηση της τελευταιας στιγμης, μεσα στο σπιτι περασε ο ^Elfakos^ το απογευμα του Σαββατου με αγνωστες εξελιξεις. Οι φημες λενε πως το βραδυ θα καταφερει να ανεβει το "Κιλιματζαρο" πραγμα που σημενει και ισχυρο πληγμα στην φιλια του με το Katsiki. Μεινετε συντονισμενες για παραπανω λεπτομερειες.

Ευχαριστουμε για την προτημηση σας και κουλο σας βραδυ!
Ακολουθει η κωμικη ταινια "Το κλουβι με τις τρελες" οπου πρωταγονιστουν ο ^elfakos^, o GemminiCious καθως και το διασημο μοντελο-πορνοσταρ "Κιλιμαντζαρο".

4 σχόλια:

  1. Θέλω φωτορεπορτάζ!

    Μου λείψατε χαζά! Και μην αρχίσετε ότι ούτε πριν δεν σας έβλεπα, απλά ένιωθα ότι είχαμε μια πιο συχνή επαφή :)

    Τα φιλιά μου και στους 2 σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κιλιμάντζαρος είναι ο γαμιάς της γειτονίας? χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τι πιέσεις δέχομαι από τον Tom δεν λέγεται... Αφήστε.. και να του λέω άσε με χριστιανέ μου θέλω να μείνω στην Ελλάδα... και αυτό εκεί "όχι όχι π΄ρεπει να έρθεις στο Αμέρικα"... ουφ να δω που θα πάει...

    Ξέρω εγώ τι έκανα το απόγευμα η φίλη ^elfakos^ αλλά επειδή δεν είμαι κουτσομπόλα δεν έχω σκοπό να το αποκαλύψω!!!

    Το ρήγμα στη φιλία μας το νιώθω να καταφθάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την καλησπέρα μας στο Δίδυμο μυαλό που εκφράζει τον κυβερνήτη του τόσο παραστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή