Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

The Fabulοus Party!

Οχι, οχι δεν αναφερομαι σε καποιο παρτυ προς τιμης της..."απολυτης" επειδη τελειωσε τις εμφανισεις της στην πρωτευουσα και αποφασισε να ανηφορισει και κατα δω.


Την Κυριακή που μας περασε παρεβρεθηκα σε ενα παρτυ γνωστου πουστρομαγαζου της Θεσσαλονίκης. Το κονσεπτ της βραδιας ηταν υποτιθεται ενα παρτυ για τους "fabulous φιλους" του μαγαζιου και ηταν με προσκληση, δηλαδη ενα vip party κατα καποιον τροπο. Ε λεω ειναι και κυριακη, δεν θα μαζεψει πολυ κοσμο, ας παω να δω τι παιζει, να πιω μια μπυριτσα και μετα σπιτι για νανακια.


Αφου δωσαμε (με χιλια πρηξιματα περι ενδυματολογικου και οχι μονο, ελεος) ραντεβου 2 παρα στην Αρισοτελους κατευθυνθηκαμε προς Λαδαδικα. Μπαινουμε λοιπον μεσα οπου μας υποδεχθηκαν με ενα ποτηρι παγωμενης σαμπανιας και προχωρισαμε προς τα ενδοτερα. Προς καλη μας τυχη μολις ειχε αρχισει το show (ξερω να εμφανιζομαι τις καλυτερες στιγμες :Ρ). Ηταν ενα αγορι στο κεντρικο σταντακι ημιγυμνο, με ενα στενο τζιν μονο και να λικνιζεται υπο τους ηχους αισθισιακης μουσικης. Ε λεω εδω ειμαστε και παρατηρω στο ηχειο πιο περα μια γκομενα που φορουσε μονο τα απαραιτητα (στρινγκακι-μπουστακι) να χορευει επισης αλλα και να τα βγαζει ΟΛΑ...Η χαρα της τζιβας και της λουγκρας! Το τεκνακι δυστυχως εμεινε για λιγο με το boxerακι και μετα την εκανε...Το εν λογω παλικαρι (μαναρος!) ειναι ενα απ'τα αγορια του Bel Ami της Θεσσαλονικης για οσους ξερουν (για τους υπολοιπους καμια μερα μπορει να κανω κανα ποστ γι 'αυτο). Το μαγαζι ηταν σχεδον γεματο, δηλαδη για κυριακη δεν ηταν καθολου μα καθολου "ησυχα". Μολις τελειωσαν το show βρηκαμε μια γωνια και κατσαμε και μεις, να πιουμε μια μπυριτσα.

Το μουσικο θεμα του παρτυ ηταν τραγουδια/επιτυχιες των τελευταιων 30 χρονων. Καλα το τι ακουσαμε δεν λεγεται. Κομματια που εχουν βγει πριν καν γεννηθω και επαθα σοκ. Μετα απο λιγο μιας και υπηρχε κεφι τρελο και μεις ειμασταν ψιλο-ξενερουα (τι να μας φτουριξει η μπυρα μωρε) χτυπαμε κατι τρελιαρικα υποβρυχια με redbull και ηρθαμε στα ισια μας.

Καθοτανε που λετε 2 κουλες διπλα μας, μεσα στη διακριτικότητα. Οταν πηγαμε στο μπαρ και γυρισαμε "φτιαγμενοι" απ'τα υποβρυχια -νταξει πηγαμε Μεγαλη Παρασκευη και γυρισαμε Πατρινο Καρναβαλι για παντα- αρχησαν να μας κοιταν και να σχολιαζουν πιο εντονα. Ελεος, καθε ποτε ειπαμε οτι σας βγαζουν απ'το ιδρυμα? Σε καποια φαση ειχα τσατιστει τοσο που ηθελα να γυρισω και να τις πω "οοοοοοτι κα να πιω μωρη εσενα δεν σε γαμαω!!!" αλλα λεω δεν γαμιεται, αστες να σκανε μονες τους, εμεις καλα περναμε. Και ετσι εγινε, μετα απο λιγο (δηλαδη 2 ποτα και 3 γυρες σφηνακια) ειχαμε ξεχασει τελειως την παρουσια τους.

Η βραδια κυλουσε ωραια, η μουσικη αν και λιγο οτι να ναι δεν μας αφησε και πολυ χωρις ενταση και χορο.


Το μωρο μου δυστυχως δεν μπορεσε να ειναι μαζι μου γιατι το πρωι δουλευε νωρις και δεν ηθελε να ξενυχτισει. Μα και βεβαια με αφησε να παω, πολιτισμος σου λεω, σ'αυτη τη σχεση ο ορος κερατο δεν υπαρχει, η δε ζηλεια υπαρχει μονο στο φαγητο. Τι εννοω, πχ τρωω φιλετο κοτοπουλο και αυτος μπριζολα? Ε θα φαει και το μισο το φιλετο μου επειδη "ζηλεψε".


Αυτα για το Υπεροχο Παρτυ...

Ακολουθει η αθλητικη εκπομπη του Ελφακου "Σκισε με στα διχτια" και αμεσως μετα το αποκαυλωτικο δελτιο καιρου με το Katsiki ντυμενο γαλοπουλα για να γλυτωσει το Πασχαλινο τραπεζι. Επισης μη χασετε στην βραδυνη ζωνη την αισθησιακη κωμωδια "Πρωτο τραβελι πιστα" με πρωταγωνιστη τον Divine_ φυσικα. Καλη σας συνεχεια :)

4 σχόλια:

  1. loooooooool!!
    Δεν κατάλαβα;; Να δω που θα βρεις συμπρωταγωνιστές στο ύψος μ για να γυρίσεις την ταινία!

    ακούς εκεί!

    Παρεπιπτόντως πρέπει να πάω κάποια στιγμή στα μαγαζία της Θεσσ να δω τ παίζει :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενοια σου και μια χαρα γυριζω με σενα τη "Νάνα και τους 7 χιονάτους". Εξαλλου γι αυτο σε βαλα πανω σε πιστα, για να φαινεσαι :Ρ
    Και φυσικα να ανεβεις να δεις τα μαγαζια εδω, τοσες φορες σου εχω πει αλλα εσυ...στη μητρα σου..:Ρ Πριν μας αφησεις και πας στα ξενα κανονισε να ερθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σαμπάνια ήταν η πιο ακριβή;;;; :P :P :P
    Ότι θα πήγαινες εκεί και θα σε κέρναγαν και σαμπάνια ε ποτέ!!!!

    Αχ και το πόσο μου πάει η στολή της γαλοπούλας δεν λέγεται!!! :P

    Εγώ τσόντα με τραβέλι πάντως δεν βλέπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου την αληθεια δεν προσεξα τη σαμπανια ηταν, την ηπια στα γρηγορα για να παω να χαζεψω το τσολι. Ρε την τσοντα της κοντης δεν θα δεις? ΤΟ γελιο σου λεω. Θα παιξει σε επαναληψη στις 5 τα ξημερωματα ην κυριακη του πασχα, να βαλεις να τη δεις...φιλια πολλα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή