Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Επερασαμε Ομορφα ομορφα ομορφα...

Γιατι όλα τα ωραια κάποτε τελειώνουν, οπως έλεγε και ενα σλογκαν του mega.
Τα ωραια μπορει να κρατήσουν μια μερα, μια ωρα, ενα χρονο μπορει και δεκα μπορει για παντα (στα παραμυθια ισως μονο). Στο δικο μου παραμυθι κρατησαν 6 μηνες και κατι, αντε βαρια 7. Αρχικα δεν περιμενα να κρατησει 3μηνες ολο αυτο μετα σιγα σιγα αρχιζα να πιστευω πως θα κρατησει παρα πολυ. Τελικα βγηκα ψευτης.
Στην αρχη ειναι το μελι, το χαιρεσαι και δεν λες να ξεκολησεις και αμα ειναι και οι 2 γλυκατζηδες γαμησε τα. Μετα καποιος αρχιζει να το συνηθιζει αυτο και αρχιζει το μελι να του φαινεται ξινο...Γενικα ολα τον ξινιζουν και αρχιζει η αντιστοφη μετρηση. Τη μια ειναι οτι δεν του αρεσουν τα μαλλια σου και πως πρεπει να ειναι λιγο πιο κοντα, αμεσως μετα ειναι τα γεννια σου, τα οποιο θελουν ξυρισμα λες και 6 μηνες σε εχει δει να ποιανω ξυραφι ποτε. Επειτα πως κυκλοφορεις ετσι μωρο μου σαν λετσος, σαν παρταλι, προσεχε λιγο τον εαυτο σου. Και αμα πεις "ετσι ειμαστε και σ'οποιον γουσταρουμε" το βουλωνει για λιγο. Ε μετα αρχιζουν οι γκρινιες για τη μουσικη, δεν εχουμε ιδια γουστα, και τα ειδη διασκεδασης εμενα δεν μ αρεσει εκεινο εμενα δεν μ αρεσει το αλλο. Το σωστο ειναι να πεις τον αλλον δεν μου κανεις πια, περασαμε καλα και για να μη χαλασουμε τις καρδιες μας ας συνεχισουμε χωριστα κοσμια και πολιτισμενα για να χουμε τα μουτρα μεθαυριο να πουμε ενα γεια στο δρομο και να μη σιχτιριζουμε την ωρα και τη στιγμη που συναντησαμε το "μαλακα" τον πρωην...
Στη δικη μου τη φαση 2 ειναι οι περιπτωσεις. Στη μια λεω (με βαρκα την ελπιδα) μπορα ειναι μωρε θα περασει και κανω υπομονη και στην τελικη αν βουλιαξουμε βουλιαξαμε, τι ειχαμε τι χασαμε. Απτην αλλη ομως μπορω να παρω τον εγωισμο μου, να δωσω εγω το τελος (να γλυτωνω απτα βασανα και τον αλλο) και να ντυθω να πνιξω κανα ορνιθοτροφειο χηνες και να βγω...Αντρες? Νααα ολοι για τη Λου, και για μενα.

7 σχόλια:

  1. Εγω πιστεύω είμαι ο πιο αναρμόδιος να απαντήσω. Όπως και να έχει, το να θες να αλλάξεις τον άλλον είναι το πιο εκνευριστικό από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν σε μια σχέση δε μπορούν να συμβαδίσουν οι καθημερινότητες,τα θελώ του ενός και του άλλου κοινό τόπο να βρούν,τότε καλό είναι μη πεδεύεται κανείς!
    Την Καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχα το λέτσος και το παρτάλι μου τα λένε και εμένα χαχαχαχα όσο για την όπερα που ακούω καταλαβαίνεις με πόση θέρμη την αντιμετωπίζουν όλοι. Άντε βρε μωρό καλώς ήρθες (ξανά) στον κόσμο των singles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χεχε Ποιος ειπε οτι χωρισα(ακομα)??
    Αλλα που θα παει, θα χωρισω και γω μια μερα (και τι θα πεσεις στην Ιπποκρατους?) Ποια Ιπποκρατους καλε, θα ντυθω, θα πνιξω μια χηνα και θα βγω :Ρ Να στε καλα παιδακια :)
    Παντως Μαλερ ενα ξερω εγω, οταν λες οτι αγαπας καποιον τον αγαπας γι αυτο που ειναι και δεν θελεις να τον αλλαξεις, να τον εξελιξεις ισως αλλα οχι να τον αλλαξεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον εξελίξεις, ναι! Μεγάλη κουβέντα και σημαντική η προσπάθεια. Αλλά το να θέλεις να αλλάξεις κάποιον, είναι σαν να κάνεις στάμπα σε μια μπλούζα τον εγωισμό σου.
    Καλού κακού άκουσε το άσμα της Μαρινέλας "Και καλύτερα θα λέμε αύριο καλύτερα που τελειώνουμε σαν φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ".
    Την καλησπέρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanx Συμμοριτες :)
    Να ρωτησω κατι ασχετο, αμα σας δωσω ημερομηνια, ωρα και τοπο γεννησης θα μου κανετε και μενα μια αστρολογικη αναλυση μιας και το κατεχετε? Εχω προσπαθησει κανα 2 φορες απο δω και απο κει αλλα μπακαλο-δουλεια μου φανηκε και το αφησα...
    Καλησπερες και απο μενα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή