Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Bye-Bye 00s - Ανασκόπηση 10ετίας


Κατ'αρχήν Καλη Χρονια σε όλους. Επιτέλους μπηκε το νεο έτος, αλλαξαμε δεκαετια αλλα μυαλό δεν βάλαμε...:Ρ Έτσι λοιπον ας κάνουμε μία ανασκοπηση να δουμε τι εγιναν τα τελευταια 10 χρόνια στην πολυταραχη ζωη μου.(πολυ περιληπτικα)
Ας αρχισουμε λοιπον:

2000 Καλωσορισα το νεο millenium οικογενειακα, περιμενοντας το Black-out απτον ιο της Χιλιετιας, την καταστροφη του κοσμου....Σκατα, τιποτα δεν εγινε.

2001 Πολυ βαρετη χρόνια, παρα πολυ βαρετη.

2002 Αποχαιρετησαμε τη δραχμη, τοση χαρα για το νεο νομισμα που αμα ξεραμε που θα καταληγαμε καλητερα να μεναμε με τα πεντοχιλιαρα. Ας θυμηθουμε μερικοι οτι "τοτε" ενα πακετο τσιγαρα Marlboro ειχε 600 δραχμες, δηλαδη ουτε 2 ευρω, ενας καφες ειχε το πολυ ενα πεντακοσαρικο δηλαδη καπου στο 1μιση ευρω και με ενα πεντοχιλιαρο(δηλαδη 15 ευρω) εβγαινες Παρασκευη Βραδυ τα'πινες και γυρνουσες και με κανα ρεστο.

2003 Τελείωσα το γυμνασιο, ναι ειναι κοσμοιστορικο γεγονος, οχι γιατι δυσκολευτηκα να το τελειωσω, απλα οσο να 'ναι ειναι μεγαλη αλλαγη για εναν εφηβο να θεωρειται λυκειοπαιδο. Νεες γνωριμιες, νεες παρεες, νεες εμπειριες. Πρωτες σεξουαλικες εμπειριες και μαλιστα μεσα σε ταξη, να ναι καλα η ενισχυτικη που γραφομασταν και πηγαιναμε να μαθουμε αλλα πραματα, πιο σημαντικα.

2004 Πολυ σημαντικη χρονια, οχι μονο για την Ελλάδα αλλα και για μενα, το 2004 εγινα αντρας(τρομαρα μου), ε τι, στα τσιμουκια θα μεναμε??? :Ρ Το 2004 πραγματοποηθηκαν οι Ολυμιακοι στην Αθηνα και αν δεν ημουν εγω μπορει και να μην ειχαν γινει. Γιατι? Οχι δεν ημουν το Δεξι χερι της Γιαννας Δασκαλοπουλου-Αγγελακη, αλλα ημουν και γω ενας απ'αυτους τους καημένους εθελοντες που κουβάλησα την Ολυμπιακη Φλογα για 400 μετρα και χεστηκε η φοραδα στ'αλονι. Παντως ειμαι περηφανος που την κουβαλησα και παρα τους πειρασμους δεν την εσβησα "για να δω τι θα γινει!!!". Α Ξεχασα να πω πως σκισαμε στο Euro και μαθαμε πως οι Θεοι του ολυμπου ηταν αλλοι απο αυτους που μαθαμε στο σχολειο (Α ρε Ζαγορακη, α ρε Νικοπολιδη..)."Σηκωσεεεε το το Γαμημενο, δεν μπορω, δεν μπορω να περιμενω..."

2005 Επιτέλους κερδισε Ελληνικη συμμετοχη τη Eurovision και νομιζαμε πως θα ησυχασουμε αλλα δεεεεεν...Ζορικη η χρονια αυτη για μενα, τελικη ευθεια για τις πουτανες τις Πανελληνιες.

2006 Πανελληνιες ΤΕΛΟΣ, ειμαι πλεον ενηλικας, εχω δικαιωμα ψηφου, εχω διπλωμα οδηγησης και ετοιμαζω βαλιτσες για Σαλονικη, ενα μεγαλο ονειρο πραγματοποειται. Ενας μεγαλος ερωτας ξεκιναει για να σβησει αδοξα αργοτερα.

2007 1ο έτος στο πανεπιστημιο, φοιτητικη ζωη, φοιτητικα παρτυ, φοιτητικα εισητηρια!!! Η πιο ξεγνοιαστη και χαλαρη χρονια της ζωης μου (so far που θα συμπληρωνε και ο Homer Simpson). Εξω καθε βραδυ μεχρι το πρωι καθε μερα κι αλλο παρτυ, με αδειες τσεπες, με πολυ όρεξη και καλους φιλους. Επισης μεσα στη χρονια αυτη ξεκινησε μια πολυ σημαντικη φιλια απ'το πουθενα, απ'το ασχετο που οπως φαινεται θα κρατησει για πολλα χρονια.

2008 Αυτη τη χρονια μπορει να εγινα 20 ετων αλλα ειδα και πως ειναι να ζεις σαν 30αρης. Παραλληλα με τη σχολη Ξεκινησα δουλεια σε γραφειο και ειδα τη γλυκα της μετεπειτα ζωης. Πολλες ωρες εκτος σπιτιου, κανονικες ωρες υπνου, η Κυριακη αφιερωμενη σε χαλαρωση και δουλειες του σπιτιου. Επισης η σχεση με τα Delivery γινεται σχεση ζωης, 4-5 μερες τη βδομαδα με ταιζαν.

2009 Ακομη ενα μεγαλο ονειρο πραγματοποιείται λιγο πριν το Πασχα, ενα 10ημερο ταξιδι με καλους φιλους στην Ισπανια. Επισης τα πραγματα Αρχιζουν να ζοριζουν παλι, μπαινω 4ο ετος στη σχολη και απεχω πολλα μαθηματα απτο πολυποθητο πτυχιο και πρεπει να στρωθω. Οποτε χαλαρωνω με τις δουλειες και ασχολουμε με το διαβασμα. Επισης λιγο καιρο πριν φυγει το '09 ερχετε να μου χτυπησει ξανα την πορτα ο Έρωτας, και ειναι γλυκο το χτυπημα παναθεμα το.


Τελικά αυτο που συνειδητοποιησα απ'αυτην την περιληπτηκη ανασκόπηση ειναι πως ολα τα θυμαμαι σαν να 'ναι χτες...Ή περναει γρηγορα ο καιρος ή εχω καλη μνήμη...μπορει και τα 2.

8 σχόλια:

  1. Αι στο καλό κωλόπαιδο με συγκίνησες....
    Ξέρεις εσύ....

    Μωρέ λες να κάνω και εγώ μια ανασκόπηση;
    Χμμ χμμ χμμ I'll think about it...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμμμ....φυσικα κ να κανεις, δεν αλλαζουμε 10ετια καθε χρονο :Ρ
    Οσο για την συγκινηση, το ξερα πως θα συγκινηθεις, γι αυτο το γραψα, ασε που εισαι μεσα στα βασικοτερα γεγονοτα εκεινου του ετους, μη βλεπεις που εγραψα 2-3 καθε χρονια, τα πιο σημαντικα ή χιουμοριστικα επισημανα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου έχετε γαμήσει την ψυχολογία εσείς οι 2 με τις ηλικίες σας γκρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω που ειμαστε ησουν και εκει που εισαι θα ρθουμε...οποτε σους! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά τότε αυτός θα είναι ακόμα πιο παραπέρα...
    μουαχαχαχαχα...

    mahler76 να σε βαλσαμώσουμε να μείνεις για πάντα νεός;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπάαα είναι αργά πλέον για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ? Παναγιά μου, εγώ θυμάμαι μόνο τους Δίδυμους Πύργους το 2001 (τότε δεν ήταν) Καλά εντάξει ίσως επειδή δεν είχα ζωή μέχρι τότε; Το 2005 πήγα Λύκειο (νομίζω) τελείωσα πότε; Το 8; Αχ δεν μπορώ συγχύστηκα, φτάνει!
    Αχ τι ωραία που καταλαβαίνετε εσείς εκεί μέσα τι είναι φοιτητική ζωή, γιατί εμείς εδώ μέσα σκατά! (να το, πάλι συγχύστηκα! ή που θα σταματήσω να σε διαβάζω ή που θα σε διαβάζω και θα σου στέλνω απόδειξη να μου πληρώνεις την VICHY MEN την αντιρυτιδικη που είδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν και λιγο καθυστερημενα λογω φορτου διαβασματος :Π
    @Ιθάκη-man Τους Διδυμους τους ειχα ξεχασει τελείως. Οσον αφορα τη φοιτητικη ζωη εχω σιγα σιγα να τελειωνει... οποτε μη συνχιζεσαι( εκτος κ αν κανω καμια αναδρομη παλι οπου θα σε ενημερωσω να μην τη διαβασεις :Ρ) Και τελος σου κανω ανοιχτη προταση να ερθεις οποτε θελεις να σου δειξω πως ειναι ( ή ηταν) η φοιτητικη ζωη εδω και να σε ξεναγησω στα σκοτεινα μονοπατια της Θεσσαλονικης (σσ Λαδαδικα :Ρ)

    @Mahler76 Ποτε δεν ειναι αργα. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή