Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Καρναβάλι Ερωτευμένων

Δεν ειχαμε προλάβει να καταλάβουμε οτι περασαν τα Χριστουγεννα και τσουπ φτασανε οι απόκριες. Ετσι φέτος αποφασησα να ξαναεπισκευτω την Ξάνθη για τα Καρναβάλια και να περασω ενα τρελο τετραήμερο με το μωρό και καλούς φίλους. Ετσι λοιπον πηραμε την Παρασκευη το ΚΤΕΛ και πηγαμε στην Ξανθη. Περυσι λογω δουλειας (ημανε και λίγο αρρωστουλης) δεν καταφερα να παω.

Οπως και τα προηγούμενα χρόνια ετσι και φέτος πηγα στο Παρτυ που γινεται στη λέσχη του Πολυτεχνειου της Ξάνθης οπου γινεται της Ποπάρας (κυριως απο φοιτητες βεβαια). Ολοι ανεξαιρέτως ντυμενοι κατι, απο μια μασκα με μια απλη περούκα εως στολές χειροποίητες υπερπαραγωγες. Πολυ μουσικη, πολυ κεφι και πολυς χορος. Το αλκοόλ να ρέει αυθονο (καθότι εκτος απ'το οτι στοιχιζε 3 ευρω ξεκινησαμε το παρτυ απτο σπιτι) , ο χωρος ασφυχτικα γεμάτος και ο ήχος απτ'ις ντουντουκες σου επερνε τα αφτια. Να σημειώσω εδω πως γνώρισα και τη πιο κουλή barwoman ever. Το σκηνικό: παω να πάρω ποτα και της ζητάω ενα Gin Soda και ενα Bacardi Cola. 5 μπουκαλια είχε μπροστά της. Μια Ursus, μια jose, ενα JB, ενα Gordons,ενα Bacardi και μια Serkova.Ψαχνει απο δω ψαχνει απο κει και μου λεει πως δεν βρήσκει το Gin, της το δείχνω και της λεω για να το βρησκει ειναι αυτο με το κίτρινο καπάκι. Οταν πηγε να βαλει το Bacardi -ευτυχως το βρηκε ευκολα ποιο ειναι- προσπαθει να το ανοιξει. Ε προσπαθει-προσπαθει και δεν μπορει, την κοιταω σαν UFO και ενω της κανω νόημα να 'ρθει να της πω γιατι δεν ανοίγει παει στον Barman και του το δινει να της το ανοιξει και τις απανταει "Βρε Ηλιθια! Δεν εχει καπάκι, τι προσπαθεις τζαμπα να το ανοιξεις!!". Τερμα χαζη η κοπελια. Την επομενη φορα που πήγα για ποτα αν κ μου κανε φιγούρα που βρήκε το Gin με τη μια, για μια ακομη φορα εκανε τη μαλακια με το Bacardi. Τελικα η βλακεια δεν γιατρέυεται ευκολα...:Ρ

Το Σάββατο το μεσημεράκι με ξύπνησε το σκυλάκι της φίλης μου που μας φιλοξενούσε. Συμπαθέστατο, δεν μπορω να πω, αλλα ρε πούστη μου με κατασυμπάθησε και δεν με αφηνε σε ησυχία. Με ξυπνησε λοιπον για να το παω προς νερού του κατα τις 2μιση το μεσημερι και προς έκπληξη μου λιγο πιο περα στην πλατεια της Ξάνθης ειχε συναυλια η Βανδη. Πραγματικα χέστηκα απτη χαρα μου. Παω τρεχοντας να ξυπνησω το μωρο μου -και οι δύο ειμαστε πολυ fan "υποτίθεται" της Δέσποινας- να παμε να τη δουμε. "μωρο μου ξυπνα, εχει συναυλία στην πλατεία η Βανδη, σηκω να παμε!!!" και μου απανταει "Σιγα μην εχει και η Madonna, ασε με να κοιμηθω." Ε ανοιξα τις μπαλκονοπορτες για να του αποδείξω οτι όντως ειναι η Βανδη -διοτι η συναυλια γινοταν 2 τετράγωνα απτο σπιτι και ακουγόταν καμπανα- και για το θεό του, ξαναβολέυτικε και συνεχισε να ακουει. Εννοειται πως δεν πήγαμε διοτι ήταν πιο βολικο να την ακουσουμε live απτο κρεββατι παρα να σηκωθουμε και να στριμοχτουμε μαζι με τους αλλους για να τη δουμε λιγο. Εξαλλος εγω αλλα μετα μου περασε διοτι αρχισε να βρεχει καρέκλες και μου περασε η όρεξη. Παντως την ακούσαμε Dolby Surround απ'το σπιτι. Μετα τη ληξη της συναυλιας σταματησε η βροχη και εβγαλε εναν υπεροχο ήλιο. Ετσι το απογευμα συνεχιστηκε με βολτες στην παλια πολη, το ποταμι και γενικα μεσα στην Ξάνθη. Το βραδυ μασκαρευτήκαμε οπως-οπως και βγηκαμε στους δρόμους οπου εξω απο καθε μαγαζι στηνότανε παρτυ. Κατα τις 5 -αν και ειχαμε κατεβασει μπόλικο κονιακ- το μωρο μου ξεπαγιασε και μπηκαμε σε ενα μαγαζι οπου γινόταν το αδιαχώρητο. Ευτυχως ειχα γνωστους εκει που μας βαλανε μεσα "στα ιδιαιτερα" τα μπουφαν μας αλλα δεν ειχε χωρο να κατσουμε. Τα μόνα μερη που είχε να κατσουμε ήταν ο μινι προθάλαμος στις τουαλέτες και πανω στο μπαρ. Εννοείται πως ανεβηκαμε και κάτσαμε πανω στο μπαρ. Καλα τι χορους ριξαμε εκει πανω δεν λεγεται. Και οι καλήτερες γνωρίμιες πανω στα μπαρ γίνονται. Ανεβηκαν μαζί μας κατι γκομενιτσες μια εκτων οποίων με κατεβασε και με πήρε στην παρεα της. Γιατι πήγα? Μαλακας δεν ειμαι, μια ωρα πανω στο μπαρ βαρεθηκα. Το μωρο χαμπαρια, συνεχισε να χορευει. Εγω κατω βρηκα μερος να αφήσω το ποτο τσιγαρα κλπ και να αραξω λιγακι. Βεβαια απο θαύμα γλυτωσα το βιασμο εκει αλλα και τον ξυλοδαρμο στο δρόμο για το σπιτι.

Το πρωι της κυριακης με ξυπνηασανε κατι φιλοι μας που ηρθανε για την παρελαση. 10 το πρωι ντρουν το τηλεφωνο και να χω και βγαλω και το σκυλι για πιπι. Εδω να σημειωθει πως ειχαμε γυρισει 7 το πρωι στο σπιτι κομματια απτα ξύδια. Ε σηκώθηκα, εβαλα μια ζακετουλα οπως ήμουν με τις πυτζαμες και κατεβηκα να τους παω για καφε. Γιατι να ντραπω? Ολοι εξω ντυμένοι καρναβαλια, οι πυτζαμουλες μου τους πειραξαν? Λιγο πριν ξεκινησει η παρελαση πηγα σπιτι αλλαξα και παρακολουθήσαμε την παραλαση οπου φέτος Βασίλισα του καρναβαλιού ήταν η Δήμητρα απτο Next Top Model. Πολυ τρελη η κοπελα και δυστυχως που δεν την καψανε στο τέλος. Μας τα χαλασε λιγο η βροχη που κυριολεκτικα μας σαπισε αλλα να 'ναι καλα η μαυροδαφνη και όλα τα ξεχνας. Η υπόλοιπη μερα ευτυχως κύλισε ηρεμα λογω βροχης γιατι δεν την παλεβα αλλο.

Καθαρα Δευτερα κλασσικα πλεον με ξυπνησε το σκυλακι για πιπι και μετα ξανακοιμηθηκα. Οταν ξυπνησα το μεσημερακι οι αλλοι είχανε σηκωθει, μου είχανε φερει την καθιερομένη λαγανα και μου ειχανε κανει καφε. Βγηκαμε για μια τελευταια βολτα στην πόλη και σιγα σιγα πηραμε το δρομο της επιστροφης...

Το φετινό βραβείο Καλήτερης-πρωτότυπης στολης το δινω σε κατι τυπάδες που ντυθήκανε πιτόγυρα, πραγματικα ήθελα να τους φαω.
Ηταν ένα πολυ ωραίο τερταήμερο αν εξαιρέσουμε τη βροχη. Αντε βρε και του χρόνου :)


6 σχόλια:

  1. Βρε αντέδρασε ο ουρανός απο τη φωνή της Βανδή για αυτό έριξε καρέκλες!
    Να περνάς πάντα έτσι όμορφα!
    Καλή Σαρακοστή!
    Την Καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρά μου ακούγονται όλα αυτά, μόνο το βραβείο στους τύπους δε μου φαίνεται δίκαιο, έχω την αμυδρή υποψία ότι δεν τους το έδωσες λόγω στολής.
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @gaykarkinos7:
    Μην αρχίσουμε κανα Βανδοβισσικό πολεμο βραδιατικα. Ο καιρός γενικα ηταν σαλεμένος το περασμενο σαββατοκύριακο. Φχαριστω παντως και ανταποδίδω :)

    @sCaTterBraiN:
    Οχι το βραβειο δώθηκε τελειως αντικειμενικα, πιστεψε με. Ετσι κι αλλιως οι τυπάδες δεν φαινοταν το σώμα τους καθότι ηταν τυλιγμένοι με πιτες και οι μουρες τουςηταν αναμεσα σε "πατατες" και "κρεας" και δεν φαινόντουσαν. Σου λεω ηταν πολυ και γαμω οι στολες και φανηκε πως βαλανε μερακι και πολυ χιουμορ και γι αυτο και κερδισαν. Εξαλλου τα πιο ωραια τεκνα που ειδα ήταν ντυμελνα κανονικα. Αλλα μιλάμε για θεότεκνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμ! Έκανε και συναυλία η Δέσπω... δε βαριέσαι, ότι μπορεί η κοπελίτσα!!

    Κατα τ'άλλα πολύ ωραίο μου ακούγεται όλο το τριήμερο, μπράβο σου, χαίρομαι πολύ, την επόμενη φορά να έρθεις εδώ να σε πάμε στου Μοσχάτου! χεεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ μπράβο αγάπη μου! Χαρά στο κουράγιο σας! Εγω δεν τα μπορω αυτά!! Συνοστισμούς, ο ενας πανω στον άλλον (Εκτος αν πρόκειται για όργιο) μεθυσμένους σάτυρους (λολ)... Μισω τις απόκριες!! Πάντως χαίρομαι που περασατε όμορφα!! Μουτσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @DiViNe__:
    Λιγα για τη Δεσποινα σε παρακαλω...Δεν μπορω να σκυψω και να σε χαστουκισω κιολας :Ρ

    @^elfakos^: Μα αυτο ειναι το νοημα, ο συνοστισμος και το μπαχαλο. Αν ηθελα ηρεμια θα πηγαινα σε σπα ή θα σας επαιρνα με την Κατσικω να παμε για τσαι παρτυ :Ρ Φιλακια ρουφιχταααα...Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή