Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Μια Vichy Men, τα χάπια μου και ενα ταξι να φυγω...

Στο λεγα οτι θα σου κανω ενα αφιερωμα, δεν στο λεγα?
Δεν ξερω σχεδον τιποτα ομως για σενα οποτε θα "σε πλασω" με τη φαντασια μου και βλεπουμε...
Ιθακη-man...Γυρω στα 20...Κυπριόπουλο αν και μια φορα Κυπριακα δεν μας εχει μιλησει. Εχει αποδεχτει τον εαυτο του, αυτο ομως που δεν εχει αποδεχτει ειναι τον κοσμο και μεσα σ'αυτον τον εαυτο του. Διδυμακι και αυτο, που σημαίνει μεγαλη δοση τρελας ή και παρανοιας.
Αν μπορουσα να μπω στους κρυφους ποθους και ονειρα του, θα τον εβλεπα σε μια μικρη μονοκατοικια, σε ενα πολυ gay-friendy προαστειο της Αμερικής (αν και θα τον προτιμουσα στην Ευρωπη, τεσπα) να δουλευει ως καθηγητης σε πανεπιστημιο και να συγκατοικει με τον επι 5 χρονια γκομενο του. Τον γκομενο τον φανταζομαι 2-3 χρονια μεγαλυτερο απ'τον Ιθακη-man, τυπου Γεωργουλης-Σωτηρης. Δηλαδη, σοβαρος μετρημένος, με το στυλακι -σας γραφω στ'αρχιδια μου- με την καλη εννοια, πολυ ρομαντικος ασχετα που δεν το παραδεχεται... Τις καθημερινες τους αρεσει να τρωνε πρωινο ακουγοντας μουσικη (απ'το ραδιόφωνο) και μετα το βραδακι οταν γυριζουν απ'τις δουλειες τους να καθονται στη βεραντα τους με ενα μπουκαλι λευκο κρασι και να λενε πως ηταν η μερα τους. Τα Σαββατα ο Ηθακη-man παει στο εμπορικο να χαζεψει βιτρινες και να πιει καφε με φιλους μεχρι το απογευματακι οπου γυριζει σπιτι με τα ψωνια της εβδομαδας. Ο γκομενος του παλι παει τον Σκαραβαιο στο συνεργειο και μετα για καμια μπυριτσα. Το Σαββατόβραδο τους αν δεν βγουνε να τα "τσουξουνε" και να χορεψουν περίλαμβάνει πιτσες, DVD και χουχουλιασμα στον καναπε και μετα τρυφερο σεξ μεχρι να χαράξει. Τις Κυριακες αν δεν τις περάσουνε μόνοι, προσκακαλουνε φίλους στο σπιτι για φαγητο και το βραδυ απαραιτητα πανε σινεμα -με παρεα ή μονοι-. Η ζωη τους κυλαει αρμονικα αν και δεν λείπουν τα "ερωτικα καυγαδάκια" το πολυ μια φορα τη βδομαδα που τους φέρνουν πιο κοντα.
Πέρα ομως απο ονειρα και κρυφους πόθους ο Ηθακη-man εχει και φοβους (οπως ολοι μας βεβαια). Φοβαται να βγει και να ζησει οπως θελει, φοβαται πως μια μερα θα το παρει αποφαση και θα εχει γερασει και δεν θα μπορει να κανει τα πραγματα που θα 'θελε να κανει. Οπως πολλοι (οχι μόνο gay αλλα και str8) βαζει πρωτα το κοινωνικό του περιγυρο και πολυ μετα τον εαυτό του. Νιώθει υποχρεωμενος να βγαζει την εικόνα που θελουν οι αλλοι γι'αυτον και οχι οπως θελει αυτος να ειναι. Δεν τον αδικω φυσικα, ολοι μας λιγο-πολυ το χουμε κανει ή συνεχιζουμε να το κανουνε σε διαφορετικο βαθμό ο καθενας.
Όλοι ομως αργα ή γρήγορα βρίσκουν το δρομο τους, ετσι και ο ήρωας αυτης της -φανταστικης- ιστοριας θα βρει το δικο του.

Στον επιλογο θα ήθελα να τονισω πως το παραπάνω κείμενο ειναι προιόν μυθοπλασιας εφοσον δεν γνωριζω προσωπικα τον Ιθακη-man, παρα μονο μεσα απο μερικες αναρτησεις του. Το κειμενο ειναι γραμμενο με βαση το τι μου εχει βγαλει εμενα σαν ατομο και στην αρρωστημένη φαντασια μου. Ελπίζω να σας άρεσε αν και ειμαι σιγουρος Ιθακη-man πως μαλλον σε εχω κανει εξαλλο.

12 σχόλια:

  1. Γύρω στα 20 και καθηγητής σε πανεπιστήμιο; και 20 και 5 χρόνια σχέση;

    Από πότε ξεκίνησε καλέ;; Από τα 12?!?
    Ε ρε Τζένη που μας χρειάζεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α! Πόθοι και επιθυμίες λες!
    Τα παίρνω πίσω όλα εκτός από την Τζένη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είσαι βρε Ιθακη-man να μας πεις αν έπεσε μέσα; κάθε φορά που έχει γκομενικό πρώτος είσαι, τώρα χάθηκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @DiViNe__ : Οταν το IQ σου φτασει 30, πουλα! ρε εννοω στο μελλον. σε ενα φανταστικο περιβαλλον....:Ρ
    @sCaTterBraiN : Η δεν το ειδε ακομα ή περιμένει να ηρεμησει για να απαντησει με στύλ. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @GeminiCious
    Καλέ το διάβασα γρήγορα στην αρχή, μετά το διόρθωσα!!
    Αμάν κακίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχούυυυ, αγάπη μου, καλέ μου... Κάθομαι και κλαίω! Καλά τι μου κάνεις;
    Από που να αρχίσω; Από την αρχή ε; Είναι η συγκίνηση... Είμαι 19 ακόμα, είμαι Κύπριος, αν σου μιλούσα Κυπριακά δεν θα με διάβαζες πουλάκι μου. Για την μονοκατοικία έπεσες μέσα, για την Αμερική δεν ξέρω, δεν έχω ταξιδεψει πολύ και δεν έχω διαλέξει αλλά για Ευρώπη δεν θα λεγα ποτέ όχι! Να δουλεύω καθηγητής σε πανεπιστήμιο, ναι μου έχει γίνει πλέον έμμονη ιδέα. Επί 5 χρόνια γκόμενο; Με ταράζεις, ούτε 5 μέρες δεν είχα γκόμενο! 2-3 χρόνια μεγαλύτερο; Δεν ξέρω, δεν μιλάω για πράγματα που δεν υπάρχουν! "Τις καθημερινες τους αρεσει να τρωνε πρωινο ακουγοντας μουσικη (απ'το ραδιόφωνο)... Η ζωη τους κυλαει αρμονικα αν και δεν λείπουν τα "ερωτικα καυγαδάκια" το πολυ μια φορα τη βδομαδα που τους φέρνουν πιο κοντα." hacker είσαι πουλάκι μου; έχω σχετικό ποστ για αυτό!
    Καλά με έχεις κάνει... άσε! Εύχομαι όταν μεγαλώσω (που είναι αναπόφευκτο δυσυχώς, το 'χω πάρει χαμπάρι) να έχω φίλους σαν και εσένα και τις Κυριακές θα τα λέμε σπίτι μου, με σπιτικό φαγητό (από τα χεράκια μου) με κρασί (που θα το διαλέξει ο επί 5 χρόνια γκόμενος μου που παρεπιπτόντος έτσι και μ' αφήσει εσύ θα μου κρατάς κουτί με κλίνεξ)
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς το παρόν την Vichy Men την γλύτωσες, δεν θα μου την αγοράσεις...
    Αλλά ένα κονσίλερ θα μου το πάρεις δώρο να κρύψω τους μαύρους κύκλους από το κλάμα (καλά μην φαντάζεσαι, δεν έκλαψα και τόσο πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @DiViNe__: (nudge nudge) ασχολιαστο τελειως...:Ρ

    @Ιθάκη-man: Να σου πω την αλκηθεια ημουν πολύ διχασμενος οταν το εγραφα...Πιστευα ή οτι θα σου αρεσει απλά ή οτι θα τσατιστεις επειδη θα σου αρεσει πολυ αυτο το ολιγον παπακαλιάτικο σεναριο το οποιο είναι λιγο αμφλιβολο (εως απιθανο) να συμβει και ααυτο γιατι το εχω τοποθετησει πολυ κινηματογραφικα (λεεεμε τωρα).
    Παντως μπορει να πραγματοποιηθει σε αλλο επιπεδο (δηλαδη χωρις πανεπιστημιο ή μονοκατοικια).
    Επισης δεν ειμαι χακερ, λογω φόρτου διαβασματος το μονο που εκανα ηταν να ριξω μια ματια πολυ πολυ επιγραμματικα στα ποστ σου απο τοτε που αρχισες να γραφεις σταμαώντας σε οτι μ τραβουσε το ενδιαφερον και στα γρήγορα. Η κυρια πηγή έμπνεσης ήταν το τι εικόνα που μου δινεις απτα σχόλια σου και το feeling μου δινεις...Λες να το ψαξω και να γλινω φυσιογνωμιστής..?
    Παντως χαιρομαι που τελικα σου άρεσε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΕΕΙ! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
    Δεν υπάρχει, είναι πολύ περίεργο γιατί αυτοί που με ζούνε δεν έχουν δει ΠΟΤΕ αυτό το μέρος του εαυτού μου, δεν βλέπουν αυτά που είπες εσύ σε ένα ποστ, που δεν με ξέρεις καθόλου, ούτε πως με λένε δεν έχει ιδέα!
    Έριξες μια ματιά στα 299 μου ποστ? ;) Και ζεις ακόμα; :p Πωπω τα διαβάζω και λέω αχού; εγώ τα έγραψα; Και έχεις και εξετάσεις και με διάβασες; Πω ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τις διαβασα βρε και τις 299. Μια μερα που ημοουνα χαλαρος και επινα τον πρωινο καφε μου (πριν χωρισει η ελένη και γίνει της παρηγοριάς :Ρ) εκατσα απιασα ανα μηνα τα ποστ κ οποιο πιστευα οτι θα αντλησω κατι το χαζευα. Ε μολις τελειωσα τον καφε και τα ποστς εκατσα τσουκου-τσουκου και το "επλεξα το εγκωμνιο". Δηλαδη οταν σε γνωρισω live θα σου γράψω βιβλιο?? :Ρ γουσταρω.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτα, δεν νομιζω. Θα ξανακοιταξω το φλιτζανι και θα σου πω. Αλλα στη δικια μου φαντασια δεν εχετε σκυλο, δυστυχως. Οχι οτι δεν τα αγαπας τα ζωακια απλα δεν εχεις το χρονο που θα θελες για να το φροντιζεις. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή