Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Απόγευμα Σαββάτου με "καλη παρέα"...

Ένα ακομη κλασσικο Σαββατο φτανει στη δύση του...
Βεβαια το σημερινο Σαββατο διαφερει απο τα αλλα. Δεν Ξερω τι με επιασε σημερα αλλα επεσα σε κατι στίχους της Λινας Νικολακοπούλου και ξεκινησα με μανια να ακουω οτι τραγουδι εχει γραψει ριχνοντας βαση στο "τι" γραφει...Καλα ήξερα οτι δεν γραφει, κενταει και λιγα λεω. Μελανχόλησα αλλα και μερακλοσα με τα τραγουδια. Εκει που πηγαινα να πεσω στα βαρια ( με την καλη εννοια) η μουσικη μου "χτυπουσε" το γαμωτο. Γενικα πολυ αναμικτα συναισθηματα.
Πηγα για τα κλασσικα ψωνια του Σαββατου στο Souper Market και μεσα μου αντηχουσε η φωνη της Τσανακλιδου απ'το "Πάτωμα" (ξερω τερμα ακυρο αλλα αυτο μου ειχε κολήσει...τι να κανω?:Ρ). Ακομη και οταν ήμουν στα Λαχανικα και με κοιτουσε ο sexy μανάβης μου δεν εδωσα καμια σημασια. Μπορει το σωμα μου να περιφερόταν αναμεσα στα ζυμαρικα και τα χαρτικα αλλα το μυαλο μου ταξιδευε σε αλλους τόπους. Δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα μου σημερα...Εχω κολησει με το πληκρολογιο στα χερια και η σκεψη κενη, οχι κενη, απούσα. Εχει κατεβασει ρολλα και 'χει φύγει για αλλου...
Και ποια ειναι η ειρωνεια? Μετα απο ενα τοσο ωραιο απογευμα παρεα με τις υπεροχες φωνες της Χαρουλας, της Τάνιας της Αλκιστης, του Σταμάτη και πολλων άλλων, πως θα παω για δουλεια σε κανα 2ωρο και θα (μου επιβάλλουν να) ακούσω Lady Gaga και Beyonce και δεν ξερω και γω τι αλλο..? Δηλαδη πως? Παντως αποψε (οχι μονο αποψε αλλα τεσπα) Θα ηθελα να ημουν σε μια live σκηνη με καλη παρεα και αφθονο κρασι και να ακουσω οτι ακουσα ολο το απογευμα Ζωντανά και να περασω σουπερ...Αλλα δεν ειναι καπου μαζεμενοι ολοι αυτοι αποψε ( γιατι αν ηταν σιγα μην πηγαινα στη δουλεια :Ρ) .
Δεν μπορω να γραψω κατι αλλο, θα κλεισω με στιχους απτο "Αν ήξερες τις νυχτες μου" που δεν το ηξερα και το πρωτακουσα σημερα και με αγγιξε αρκετα.

"Άσε με απόψε να σε βρω
στο φως που ξημερώνει
ντυμένη εγώ μ'έναν καημό
κι εσύ χρυσάφι σκόνη.

Αν ήξερες τις νύχτες μου
ποιο ρεύμα τις χτυπάει
θα μ' έπαιρνες στα χέρια σου
σαν κάτι που σκορπάει.

Άσε με απόψε να σε βρω
στου πυρετού το ψέμα
μονάχη εγώ σ' ένα σταθμό
κι εσύ μ' αλκοόλ στο αίμα

Αν ήξερες τις νύχτες μου
ποιο ρεύμα τις χτυπάει
θα μ' έπαιρνες στα χέρια σου
σαν κάτι που σκορπάει. "


7 σχόλια:

  1. Πανέμορφα τραγουδάκια, δεν μπορώ να πω, αλλά και κατά καιρούς χρειάζεται και η Lady GaGa και η Beyonce.
    Δεν μπορώ να πω, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, αλλά η δουλειά είναι δουλειά, θα το υποστείς και θα πεις και ένα τραγούδι!

    Πάντα καλά να περνάς γλυκό μου και θα 'ρθούν οι μέρες για μουσικές σκηνές και άφθονο κρασί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μωρό μου τέλεια η παρέα σου...
    Έλα Αθήνα να πάμε σ'όλες τις μουσικές σκηνές που υπάρχουν... όλα να τ' ακούσουμε όλα.. και να πίνουμε άφθονοοοο κρασίιι... χικ χικ!(ήδη μέθυσα)

    Και για να ζηλέψεις λιγάκι μάλλον σήμερα θα πάω σε μια παράσταση που είναι βασισμένη σε ίδεα της Νικολακοπούλου.. θα πήγαιαν χτες, αλλά ακυρώθηκε...

    love ya...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σάββατο τέλειωσε, έμεινα σπίτι, δεν ήθελα να βγω. Από την Παρασκευή έφερα ένα CD της Αρβανιτάκης στο δωμάτιο μου (το CD με τα πιο μελαγχολικά της τραγούδια τα περισσότερα με στίχους της Νικολακοπούλου) και δεν το άκουσα, είχα όρεξη να μελαγχολήσω, είπα ναι "Θα μελαγχολήσω" (Καίτη είναι αυτό αλλά προχωρώ) Τελικά είπα να μην το ακούσω γιατί επιδρά η Νικολακοπούλου και έχει παρενέργειες! Τελικά άκουσα τραγούδια της Βeyonce (φοβήθηκα λίγο στην αρχή που το διάβασα γιατί μου φάνηκε λίγο σύμπτωση που είπες Νικολακοπούλου και Beyonce και ήταν τα CD που έχω στο κομοδίνο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @DiViNe : Ναι χρειαζεται και η Gaga αλλα οχι μετα απο τετοια φαση...:)

    @Katsiki :
    ΟΟΟταν ερθω θα παμε ομου θελεις...Προς τοο παρον θα ερθεις εσυ!

    @Ιθάκη-man :
    Η Beyonce ηταν παραδειγμα μωρε. Τι παρενεργειες εχει η Νικολακοπουλου και δεν τ'ακουσες? Το πολυ πολυ να τα τσουζες και λιγο να κανες κεφαλι και να ξυπνουσες το πρωι με πονοκεφαλο.

    αααα Καλημερα και στους 3 :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα λέει! (Και το "Καλημέρα και στους 3" ακούστηκε λίγο πονηρό, η επόμενη κουβέντα θα είναι "τι ακριβώς έγινε χθες το βράδυ";)
    Τι; Μόνο εμένα με πιάνει η Νικολακοπούλου για κανά τριήμερο τουλάχιστον; Υπερφορτώνεται το σύστημα στον εγκέφαλο μου, είμαι σαν φυτό, μου μιλάς και μπορώ να περάσουν από το μυαλό μου 11564953 πράγματα ταυτόχρονα, ψυχοπλακώνομαι για καιρό, λέω αμπελοφιλοσοφίες που δεν καταλαβαίνει κανείς -μερικές φορές ούτε καν εγώ (βλπ. μερικά ποστ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λολ Ιθάκη κάνεις γοργά βήματα βλέπω να φτάσεις τα πονηρά μυαλά μας, χιχιχιχ (σατανικό)

    Και έχει απόλυτο δίκιο για τις αμπελοφιλοσοφίες που δεν καταλαβαίνει κανείς! Το 'χω πάθει και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ιθάκη-man : Δεν ειναι απαραίτητη η Νικολακοπούλου για να με πιασει ενας τέτοιος "ντουβρουτζας" αλλα με ποιανει σε πολλες φάσεις και δυστυχως δεν εχς πληκτρολογιο ή χαρτι διπλα μου και εχω το κινητο μου και στελνω αηδιες...:Ρ
    Το καλημέρα και στους 3 πηγαινε σε εσας τους 3 που αφήσατε σχόλιο και σας απαντησα. Με το γουρουνι μου κοιμήθηκα και με το γουρουνι μου ξυπνησα, αντε και με λίγο πονοκέφαλο απτα ξυδια....:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή