Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Όποιος δεν σε περνάει...σε κανει πιο δυνατο!!! Ισχυει?


Αρχίζει σιγά-σιγα η εξεταστική πρέπει να βάλλουμε επιτέλους τα κεφάλια μεσα. Νταξει αν εισαι 1ο ή 2ο ετος λες ενταξει μωρε, σιγα, τι θα γινει αν δεν περασω παλι κανενα μαθημα? Εχω καιρο ακομα, ας χαρω. Όταν ομως μπαινεις στο 3ο και δεν εχεις αρχισει να το παιρνεις πιο ζεσtα θα ερθει το 4ο σαν σφαλιαρα στον υπνο να σε κανει να δεις την πικρη αληθεια... Τερμα οι χαρουλες και η καλοπεραση. Πρεπει να παρεις πτυχιο, παραπονιέται ο τοίχος(:Ρ).


Πιο παλια η αγαπημενη μου περιοδος του εξαμήνου ηταν η εξεταστικη (ναι ναι δεν κανω πλακα). Δεν ειχαμε μαθηματα, ειχαμε μονο να διαβαζουμε και να πηγαινουμε να γραφουμε, δηλαδη ολη μερα υπνος, ταινιες, καψιμο μεχρι αηδιας και μετα με χιλια ζορια ερηπεια στη σχολη να παμε να γραψουμε την τυφλα μας. Και γιατι μου αρεσε? Επειδη δεν διαβαζα απολυτως τιποτα κια περνουσα κανα 2 μαθηματα ειτε επειδη ειμαι αστερι βρε ειτε απο καθαρη κωλοφαρδια (νταξει κυριως το Βου!). Και ετσι χαιρομουνα που χωρις κοπο περνουσα κατι. Τωρα ομως που και καλα σοβαρεψα (καλα σε καμια περιπτωση δεν μετανιωνω για τα παλια) βλεπω οτι θελει πολυ διαβασμα ρε πουστη! Θελει δουλεια!


Αφορμη να τα παρω σημερα ηταν το προγραμμα της εξεταστικης που παρατηρουσα για να δω τι δινω, τι δεν δίνω. Τη δευτερα δινω ενα μαθημα που το χρωσταω απο τοτε που μπηκα στη σχολη (βεβαια το χρωσταει η μιση σχολη, αλλα δεν έχει σημασια) και φρικαρα...Οκ στις αρχες δεν διαβαζα, μια φορα δεν ξυπνησα να παω και αλλες 2 μας εβαλε παλουκια θεματα ο παπαρας που την εχει δει καθηγητης (αληθεια ειναι μεγαλο αρχιδι και εκτος μαθηματος)... Ε δεν παει πια, τωρα εγινε πολυ προσωπικο το θεμα. Δεν θελω απλα να το περασω αλλα ουτε για 10 μπορω να ελπιζω διοτι ο "Παπαρας" το δεκα το δινει στο Θεο και το 9 στον εαυτό του. Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαι εγω θεος? (Νταξει την ψωνισα!!!) Ε λοιπον βαζω προσωπικο στοιχημα οτι αν δεν γραψω τη Δευτερα 10 θα γραψω για 9μιση ετσι για να του τη μπω του πουστη. Τωρα θα μου πειτε οτι αυριο που θα ξυπνησω το πρωι θα το 'χω ξεχασει...Χεχεχε, Ηδη εχω βγαλει τη μιση υλη και μεχρι το πρωι θα βγαλω και την υπολοιπη, οποτε με μια επαναληψη παλι θα το χω (ελπιζω!)

Γενικότερα αυτή την εξεταστικη πρεπει να δρασω και οπως φαινετα αμα συνεχισω ετσι πολυ συντομα θα φάμε κουφετα...εεε...θα παρω πτυχιο ηθελα να πω. :Ρ

Λοιπον συνεχιζω τη μελετη και θα ξερουμε σε 2 βδομαδες το πολυ πως ξεκινησε η εξεταστικη οταν σιγα σιγα αρχιζουν να βγαίνουν και τα πρώτα αποτελέματα!

Καλο κουραγιο και καλη επιτυχια σε οσους γραφουν!!!



8 σχόλια:

  1. Αχ μην αγχώνεσε φίλη θα τα περάσουμε...είπαμε φέτος θα ρθεις να διαβάσουμε τουγκέδερ!! Καλό μας κουράγιο πάντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλέ ναι θα περάσουμε... Εμένα το fb μου έβγαλε ότι θα τα περάσω όλα τα μαθήματα... Χιχιχιχιχ

    Καλέ περάστε και από εδώ να διαβάσουμε όλες μαζί...:P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλή επιτυχία λοιπόν και περιμένουμε συνέχεια της ανταπόκρισης από το μέτωπο των εξετάσεων.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @^elfakos^ πως να μην ανχωθω??? Τα χρονια περνουν, οι αντρες περνουν (μαμα!) εχω και μια καριερα να με περιμενει!!! :Ρ

    @Katsiki Ποιο Test εκανες? Και αν μαζευτουμε εμεις οι 3 σιγα μη διαβασουμε...

    @sCaTterBraiN Ευχαριστω πολυ :) Αντε να δουμε τι θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ δεν θυμάμαι... μπες στο profile μου κάπου εκεί θα το βρεις...
    Σιγά μαρή την καριέρα που σε περιμένει... αχ θεέ μου τι διαβάζω και δεν πάω να μονάσω!!! :P :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άντρες περνούν; Από πού; :p
    Μπαρτόν! :) Ναι, Καλή Επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περνουν περνουν ακουμε που σου λεω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή