Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Και όλα αρχίζουν (ξανά) εδω....

Μετά απο 2 απόπειρες δημιουργίας Blog οπου και οι 2 απέτυχαν διότι η πολύπλοκη καθημερινότητα μου δεν μου επέτρεπαν να ασχοληθω με αυτα( κοινως βαριομουν απίστευτα) ειπα να ξαναδοκιμασω την τριτη και φαρμακερη.
Αυτη τη φορα δεν θα στοχευσω σε καποιο συγκεκριμενο θέμα. Απλά θα κάνω οτι και οι υπόλοιποι "ερασιτέχνες" Bloggers, θα γράφω το μακρύ μου και το κοντό μου, εσείς ειτε θα σχολιάζετε είτε θα κράζετε ενίοτε και γω θα συνεχίζω μέχρι παλι να βαρεθω.
Η παράνοια και η σχιζοφρένεια εξάλλου είναι μέρος της προσωπικοτητας μου οπως μου ειπε μια φίλη πριν λίγο. Οπότε σαν παρανοϊκο διδυμακι που είμαι θα γραφω τοπικς με οτι να ναι θεματα ετσι για να σπαταλαω τον ημιπολυτιμο χρονο μου σκορπιζοντας σκεψεις υπο τη μορφη bits και bytes(διοτι με πιανει πάρλα πολυ συχνα) στο χαος που οι περισοτεροι απο μας το αποκαλουμε διαδικτυο. Θα γραφω ιστοριουλες απτην συναρπαστικοτατη καθημερηνοτητα μου, αποψεις για το καθε τι που θεωρω αξιο προσοχής και που και που θα βγαζω κανα γκομενικο στη φορα για να το καω πιο Spicy.
Λοιπον αγαπιτοι συνανθρωποι αυτα για πρώτο Post καθοτι ειμαι και εργαζομενο νιατο και πρεπει να παω να βγαλω το κρουασαν μου.
To be Continued (I Hope:P)

3 σχόλια:

  1. Καλή αρχή ΖΗΛΟΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ φίλη...
    Όταν λες πολύπλοκη καθημερινότητα εννοείς το σήκω από το ένα κρεβάτι για να πας στο άλλο και τη διαδρομή με ταξί η λεωφορείο ενδιάμεσα;;;;;
    Αχαχαχαχα

    Άντε άντε να ξεκινάς να γράφεις και εσύ...

    Σου έχω και θέμα: Εγώ και η οδοντόβουρτσα!!!!!

    Σ αγαπάαααω πολύυυυυυυυυυυ

    μουτς μουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φχαριστω φχαριστω....:Ρ
    Ρε για τα γκομενικα πιο μετα θα αρχισω να γραφω....με ξερεις, κατα βαθος ειμαι ντροπαλο παιδι....ασε που την ξεπερασα την οδοντοβουρτσα...:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπαλότατο!!!!!!
    Εν αναμονή για το συρτάρι λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή