Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Such a Beautiful day...

Αρχές Φλεβάρη και Τσικνοπέμπτη σήμερα - μεγάλη μερα.
Ξύπνησα που λετε το πρωι (κατα τις 11παρα) και οχι προς με μεγάλη μου έκληξη εξω χαρα θεού. Ο ήλιος λάμπει (κυριολεκτικά σαν πούστης) τα πουλια κελαηδούν και βεβαια η θερμοκρασία δεν λεει να ξεπερασει τους 6 βαθμούς αλλα δεν πειραζει. Αυτο που με τρώει ειναι πως θελω να βγω να παω να πιω ενα καφε στην πλατεια σαν ανθρωπος, να περπατησω στην Τσιμισκη να χαζεψω καμια βιτρίνα (ή τον securita απ'τα sethora) και γενικως να βολταρω λιγο αλλα δεν μπορώ. Εμ βεβαια ομως ειναι εξεταστικη και εχεις διαβασμα, πρεπει να κατσεις μεσα να βγάλεις ρίζες. Εκτός αυτο αφου δεν μπορεις να πιείς καφε γιατι το στομαχι σου ειναι σαν τη λωριδα της γαζας και οοοολοι οι φιλοι σου ξυπνανε μετα τις 2.
Τι να κανω και γω ο κακομοίρης, ανοιγω τα παραθυρα να μπαινει το φώς, βαζω μουσικούλα και πινω το ζεστό μου τσαγακι με θέα τη μπαλκονόπορτα... Καταραμένη αστική κοινωνια, βλέπω την απεναντι να απλωνει βιαστικα τις κυλωτες τις μην κρυώσει, βλεπω τον παππου απτον πρώτο να σκουπιζει τον ακαλυπτο μιας και μαλλον του χει σπασει τα νευρα η γρια και ειπε να βγει να ξεσκασει αλλα βλεπω και την κουλη φοιτητρια απ'τον τρίτο να καπνιζει στο μπαλκονι γιατι αμα καπνισει μεσα θα την φαει ο smockie απτο lost.
Κοινώς χαζευω ανακατέυοτας το τσαγάκι μου και περιμενω να περασει και αυτος ο -ευτυχώς- κουτσος μηνας για να χαλαρώσουμε λιγακι....
Καλημέρες σε ολους και ακόμη πιο ομορφρα πρωινα έρχονται...Μείνετε συντονησμένοι :)

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα από εμένα!
    Και στην αθήνα πολύ όμορφη μέρα, και ένιωθα το πρωί τα ίδια με εσένα... έλα μου όμως που έπρεπε να πάω να δώσω το μάθημα!

    Λίγο έμεινε ακόμα, και τελειώνουμε! ( εσύ δηλαδή, εγώ τελείωσα σήμερα! Μουχουχου (6) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα μωρό μου... Έλα μωρέ καλό κουράγιο θα δεις θα τελειώσει η εξεταστική...
    btw. και εμένα σήμερα τελείωσε :P :P :P
    μόνο κάτι εργασίες έχω να παραδώσω...

    ΑΑΑΑ.. και μήπως εννοείς sephora???? γιατί sethora δεν ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ DiViNe__: δεν σχολιαζω :Ρ

    @Katsiki : ναι εχω τον πονο μου θα εχω και την ορθογραφια....παντως αμα δεις το τεκνο που εχουν στην πορτα θα σου πω εγω...:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό ΣΚ!
    την πέμπτη μύριζε τσίκνα μέχρι και το μετρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τσιμισκήηηη; Αχ πόσο ζηλεύω!
    ΥΓ. Να θυμηθώ να δω τις τιμές για Θεσ/κη

    ΑπάντησηΔιαγραφή